Lektor & foredragsholder

Som foredrags- og oplægsholder  bestræber jeg mig altid på at skræddersy foredraget til dig, din virksomhed og/eller uddannelsesinstitution. Mine foredrag tager udgangspunkt i perfekthedskulturen og perfektionisme og den nyeste forskning indenfor trivselspsykologi og adfærdsforskning.

Book mig til foredrag, workshops eller som facilitator eller moderator.

Siden 2014 har været ansat på UC SYD, hvor jeg har undervist i fag lige fra markedsføring og forbrugssamfundet til psykologi, forhandlingsteknik, coaching og personlig udvikling. I dag er jeg fortsat tilknyttet som ekstern lektor på UC SYD, og jeg underviser også på University of Applied Sciences i Kiel i fagene: Media Psychology and Public Opinion og Negotiation in an International Context. Desuden underviser jeg løbende på Folkeuniversitetet.

”Godt foredrag, der bringer smil, genkendelse og grin frem, men også giver gode ideer til nye vaner.”

Lise, ac-medarbejder

”Det har været godt at blive bevidstgjort om de forskningsmæssige sammenhænge. Jeg har fået større bevidsthed om, hvad perfektionisme er, og hvad det gør ved én. Jeg har også fået værktøjer til at trives bedre. Specielt dejligt med fokus på værktøjerne til, hvad kan man selv gøre. Dejligt: Det positive i, at man har masser af muligheder for at påvirke tingene fremadrettet. Det var en aften med god stemning og dejligt at få nye input.”

Tove Lützhøft, sekretær

”Foredraget giver en positiv tilgang, gør mig eftertænksom og jeg bliver i godt humør.”

Jørn Pedersen

• ”Super spændende, inspirerende og lærerigt foredrag, som har givet mig indsigt i de forskellige former for perfektionisme og meget bekræftede mig i at det jeg gør er fint nok.”

Lene, Lægesekretær

Er du klar til at lære mere om perfektionisme?