Foredrag

Foredrag om
Trivsel, adfærd og perfektionisme

– Med spørgsmål, humor og refleksion, som skaber forandring

De seneste 5 år har Sanne undervist og holdt foredrag om adfærd, trivsel, psykologi, coaching og personligt lederskab på UC SYD. Hun har hovedsageligt undervist på professionsbacheloruddannelsen Erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation, men også ledere på diplomuddannelsen i ledelse.

Hun elsker at engagere sit publikum og har holdt oplæg og faciliteret workshops for op til 300 mennesker.

Book Sanne til foredrag, workshops eller som facilitator eller moderator.

Et foredrag med Sanne tager altid udgangspunkt i den nyeste forskning inden for trivselspsykologi og adfærdsforskning og skræddersyes til hver enkelt kunde.

Typiske temaer er:
Perfektionisme, trivsel, passion, idealer, mindset, tankefælder, selvværd, motivation, self-efficacy, kreativitet, flow og innovation, nudging, valg- og beslutningskompetence.

Sanne er certificeret coach, og det typiske udgangspunkt for foredrag er trivselsprogrammet:

PERFECT MINDS©

Nøgleordene i programmet er:
#Passion #Positive emotioner #Empati #resiliens #relationer #forventninger #selvomsorg #medfølelse, #tankefælder #adfærdsmønstre #beslutninger #mindset #mindfulness #idealer #interesser #narrativer #læring #vækst #udvikling #individuelle styrker #stresshåndtering

Foredrag kan vare mellem 20 minutter og 2 timer.
Du er altid velkommen til at ringe til Sanne 21494609 for en uforpligtende snak.

Målet er at skabe trivsel og livskvalitet.

Aktuelle foredrag:

Helt perfekt?

Perfektionisme under lup

Perfektionisme er en mulig årsag til stigende mistrivsel blandt unge kvinder i aldersgruppen 15-25 år. Tendensen til perfektionisme blandt unge er tilmed stigende.

I oplægget sættes perfektionismetendensen under lup med særligt fokus på uhensigtsmæssig perfektionisme. Der gives definitioner af perfektionisme, dens symptomer og årsager og et pædagogiskpsykologisk bud på hvorledes tendensen til uhensigtsmæssig perfektionisme kan forebygges og behandles. Under oplægget faciliteres dialog og småøvelser.

Foredraget er målrettet undervisere på gymnasiale og videregående uddannelser, studievejledere, ledere og andet pædagogisk personale, PPR-personale og udviklingskonsulenter.

Book dit foredrag her

Helt perfekt?

12 veje til mit perfekte jeg

Sidder du ofte med en opgave, som du har svært ved at komme i gang med eller færdiggøre, fordi du tvivler på, om det nu er godt nok eller bliver godt nok? Drømmer du om det perfekte liv, den perfekte version af dig og perfekt trivsel? Hvorfor er det så svært, at få det liv man ønsker, når man gør sit bedste?

Tendenser som perfektionisme, hyperkompleksitet, stress og øget fokus på præstation, gør det vanskeligt at finde ro, balance og livskvalitet. Omvendt har vi aldrig haft større forudsætninger for at trives. Trivsel og vejen til dette er på en og samme tid meget enkelt og så meget komplekst.

Kom med til foredrag, hvor du præsenteres for ”12 veje til mit perfekte jeg”. Find ud af hvilke veje, der passer dig bedst:

  • Få svar på om du har tendens til perfektionisme – både den hensigtsmæssige og den uhensigtsmæssige form. Lær at kende forskel, så du kan identificere hvornår det er en positiv drivkraft og hvornår du snubler i den uhensigtsmæssige perfektionismes tankefælder og handlemønstre
  • Lær hvordan du dagligt implementerer de ”12 veje til mit perfekte jeg” for derved at udfordre dine tankefælder og opnå større trivsel
  • Mød andre som interesserer sig for trivsel og et godt liv, men som kan være fanget i stress og jag, da forventningerne og kravene til en selv og andre kan være svære at indfri.

Foredraget er målrettet dig, som ønsker mere trivsel i det daglige. Det er også interessant for dig, som har et ambitiøst menneske i dit liv, som du gerne vil hjælpe til mere trivsel. Tag derfor din ambitiøse mor, datter, veninde, far, søn og/eller kammerat i hånden og find sammen veje til mit perfekte jeg og mere trivsel.

Det tager kun halvanden time, men værktøjerne kan du og dine nære bruge for tid, evighed og i øjeblikket.

Book dit foredrag her

Disrupt dine tanker

Er du med på at disrupte negative tanker, som ingen vegne fører hen? Kom med til foredrag, hvor vi stiller skarpt på dine tanker og tankefælder, adfærd, vaner og måder at træffe beslutninger.

Disruption er blevet et modeord, der betyder afbrydelse eller forstyrrelse. Typisk bruges ordet om det fænomen, at brugen af ny teknologi ændrer markeds- og forretningsstrukturer. Forestil dig, at du kan lære, hvordan du disrupter dine tanker og adfærd, så du derigennem opnår mere trivsel og træffer bedre beslutninger.

Kom med til foredrag og få værktøjer til at disrupte de negative tanker og takle dine tankefælder:

  • Tilegn dig indsigter fra psykologi- og adfærdsforskningen, som giver dig værktøjer til at forstå og disrupte dine tanker og tankefælder i et omfang, så du kan træffe bedre beslutninger.
  • Med større ro i maven og reflekteret tilgang til egne tanker bliver vi også bedre til at forstå vores omgivelser og medmennesker. Dét sparker røv!
  • Lær hvordan du dagligt implementerer indsigterne for at opnå større trivsel.
  • Mød andre som interesserer sig for adfærd og trivsel og et godt liv.

Foredraget er relevant for virksomheder og private, som ønsker at få bedre styr på tankerne.

Det tager kun halvanden time, men værktøjerne kan du bruge for tid, evighed og i øjeblikket.

Book dit foredrag her

Lige nu er Sanne aktuel med tre nye foredrag

”Det var rigtig dejligt med konkret viden og definition af perfektionisme og hvad der skaber den. Det var også rart med gode råd til at arbejde med de første bud: At værdsætte de små glæder i dagligdagen og at dele fejl/uheld uden frygt.”

– Jane, lærer

”Jeg har fået en opmærksomhed på at dyrke relationer. Det skal være mit mål den næste uge. Jeg håber at jeg kan anvende det med de ”3 gode ting” i forhold til min datter (der har spiseforstyrrelse). Din poesi er inspirerende. Jeg får lyst til at fordybe mig i det.”

– Sygeplejerske/uddannelseskonsulent.

”Dine skønne digte undervejs er meget inspirerende”

– Marianne, District Manager

”Jeg har fået fokus på hvad ordet ‘tak’ gør, og at man kan træne sig til at påvirke sin lykke og trivsel positivt.”

– Viola, førtidspensionist

”Jeg har været glad for dine digte, det er så fint, at du lader dem få plads. Godt med inddragelse af forskning.”

– Mette Beate Bjergager (Tandlæge bl.a.)

Udpluk fra bloggen

Hvilken beslutningstype er du? Tag testen

Hvilken beslutningstype er du? Tag testen

To beslutningstyper: Valg og beslutninger findes der mange af, men måden vi håndterer vores valg og beslutninger afhænger af, hvilken beslutningstype vi er. Psykologen Barry Schwartz har identificeret to overordnede beslutningstyper: ’Maximizers’ og ’Satisficers’....

Valgrelateret ulykke – for mange valgmuligheder gør dig ulykkelig

Valgrelateret ulykke – for mange valgmuligheder gør dig ulykkelig

Valgrelateret ulykke: Bliver du også ulykkelig af at have for mange valg at træffe? Svaret er nok desværre 'JA'! Vi har fået flere valgmuligheder på mange områder af vores liv, end vi nogensinde har haft før. Ikke alene bugner supermarkederne og indkøbscentrene med et...

jQuery(function($){ $('.logo_container a').attr('href','https://www.google.com'); });