Sanne Østergaard Nissen 

~ Lektor, ledelseskonsulent, FOREDRAGSHOLDER, Sangerinde, MULTIKUNSTNER  FORFATTEr & POET

Perfektionismeekspert

Min baggrund

Uddannelse & erhvervserfaring

Jeg er lektor og ledelseskonsulent ved UCL, uddannet master i positiv psykologi fra Aarhus Universitet (2017), cand.merc. fra Syddansk universitet (2006), Coach fra Manning Inspire og NLP Practitioner fra Rovsing Management (2013) og proceskonsulent fra Metze Erhvervspsykologer (2018). Min karriere startede i skønheds- og modebranchen med salg og markedsføring for store nationale og internationale virksomheder. Efter en årrække valgte jeg at gå underviservejen.

Jeg elsker at holde foredrag, workshops og rådgive om perfekthedskultur, perfektionisme, personligt lederskab og trivsel, hvilket er en udløber af et forskningsprojekt på UC SYD og adskillige års akkumuleret viden om menneskets sind og relationer. Du kan se mit fulde CV her.

Privat & passion

Jeg er født i 1980, er opvokset på Sjælland, og har desuden boet i Australien og Belgien. I dag bor jeg i Fredericia med min mand og vores to børn. Jeg har desuden en kunstnerisk side, hvor jeg både skriver og udgiver digte og sange, synger, tegner og maler. Mit motto er: ”Hvor der er hjerterum, er der skaberrum”. Siden 2018 har jeg formidlet mine digte og kunstnerisk udfoldet mig på sociale medier. Se mere her.

Min store passion er at får lov til at skabe trivel, mestring, livsmod, selvværd og nærvær mellem mennesker.

Og så ELSKER jeg at skrive. Det er blevet til to bøger, som jeg er meget stolt af:

Skønheden i det uperfekte: Hvordan vi slipper fri af tidens perfekthedskultur

Jeg er mig – Du er dig: 7 (u)perfekte lektioner i at være til – en samling livsfilosofiske og positivpsykologiske digte

Min lille hemmelighed

I mange år turde jeg ikke dele, at jeg skrev digte, malede, sang og tegnede. Jeg frygtede (og ja, ordet frygt er det rette), hvad andre ville tænke, sige og mene: Om de ville grine af mig bag min ryg og snakke om, hvor håbløs grimt og udueligt det, jeg skabte, var. Igennem mit arbejde og min forskning i perfektionisme er jeg blevet opmærksom på, hvor meget vores egen selvkritik kan ødelægge os. Min mission er at hjælpe andre til samme indsigt og få det bearbejdet og bekæmpet. Forleden skrev en af mine kursister til mig: “Jeg skulle blive over 40 år, før jeg begyndte at mærke skønheden ved det uperfekte.”

Meget skønhed og også muligheden for at skabe dybe, nære og opbyggelige relationer går tabt, hvis vi ikke vover, at vise hvem vi er. Bag facaden.

”Du har gode eksempler, som man kan sætte egne billeder på. Jeg har fået gode ideer til hvordan og hvilke spørgsmål man kan stille sin teenager, og også bevidsthed om at træne tankerne, som er vigtigt for ”opadgående spiral”

Line Nielsen, Uddannelseskonsulent

”Jeg har fået bevidsthed om tankefælder, og på at man skal gøre noget aktivt for at få det godt samt sænke forventningsniveauet.”

Jørgen Jørgensen

• ”Det var rigtig dejligt med konkret viden og definition af perfektionisme og hvad der skaber den. Det var også rart med gode råd til at arbejde med de første bud: At værdsætte de små glæder i dagligdagen og at dele fejl/uheld uden frygt.”

Jane, Lærer

”Det er fedt at lære noget om teorien bag hvordan man har det. Postkortene er en god og let idé til at minde en om glæde i hverdagen. Syntes det er godt at der bliver inddraget samfundsdebat.”

Anne, Gymnasieelev

Vil du booke en rådgivningssession eller et foredrag?