Tredje refkleksionsbrev om drømme, chancer og sangen The Rose (Nana Mouskouri): I drømmen holdt jeg SKØNHEDEN I DET UPERFEKTE (udkommer d. 30. april):

 

Kære dig

Her til morgen vågnede jeg med Nana Mouskouri for mit indre øre. Sangen var The Rose. Hvorfor lige netop denne drøm og denne sang har valgt at blive temaet for min dag, kan jeg ikke helt gennemskue. I drømmen sad jeg med SKØNHEDEN I DET UPERFEKTE i hånden, og jeg var vist i færd med at give den til en anden. Den udkommer lige om lidt (den 30. april), og jeg er MEGET spændt.

Skønheden i det uperfekte - om livets foranderlighed

 

Drømmen fik mig til at reflektere over, hvordan vi skaber chancer for os selv.

Særligt denne strofe fra sangen bølgede i mit hoved:

 

It’s the heart afraid of breaking
That never learns to dance
Its the dream afraid of waking
That never takes the chance

 

En drømmefanger drømmer, tager chancer og finder skønheden i det uperfekte

For tiden er jeg en drømmefanger. Jeg rækker ud efter mine drømme og forsøger at holde mine mareridt stangen. Jeg forsøger at fange: Mine forfatterdrømme. Mine poetdrømme. Mine sangerindedrømme. Mine solopreneur-drømme. De er alle som rosen, der endnu ikke har blomstret. Men jeg klør på og var i denne uge inde for at indlæse min bog. Det var en smuk oplevelse. Jeg skal også erkende, at jeg ud over at knibe mig i armen også kneb en tåre eller to, da jeg læste nogle afsnit fra bogen højt.

Skønheden i det uperfekte indlæsestudie

 

En hjerteveninde sagde forleden til mig: ”Prøv at lave dine refleksionsbreve lidt kortere”, så det vil jeg gøre i dag.

 

Men jeg vil blot lade dig gå ud i ugen med denne handlingsparate tanke:

 

Tager vi aldrig chancen, får vi heller aldrig chancen for at finde ud af, hvad der virkelig betyder noget for os. Vi får aldrig en reel mulighed for at blomstre.

 

Giv din rose en chance for at blomstre. Det er aldrig for sent:

 

Just remember in the winter
Far beneath the bitter snows
Lies the seed that with the sun’s love
In the spring becomes the rose

 

Du skal være hjertelig velkommen til at skrive til mig, eller ringe for en uforpligtende snak om en rådgivningssamtaleforedrag eller undervisning, hvor vi får sat fokus på det, som lige nu er vigtigt for dig at gøre og få din rose til at blomstre.

Ring eller send mig en SMS på: 21 49 46 09

Kh

 

Rådgiver – foredragsholder – ekstern lektor og forfatter til SKØNHEDEN I DET UPERFEKTE

Sanne Østergaard Nissen

P.S. Du er rosen!